Fonteyn Festival 2016

Het Fonteyn Festival komt terug met een lente editie. Het Janskerkhof wordt van 6 t/m 8 mei weer omgetoverd tot een groot wijnfestijn. Drie dagen lang staan meer dan 60 verschillende wijnen in de spotlight, gecombineerd met heerlijk eten, live muziek en culturele activiteiten.

Wijnhuizen en leveranciers uit de regio Utrecht presenteren hun assortiment aan topwijnen. Verschillende mobiele keukens serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn-spijs combinaties mogelijk. Er is een muzikaal programma geprogrammeerd dat ervoor zorgt dat jij en je vrienden je geen seconden hoeft te vervelen.

Mis deze derde editie niet en kom gezellig een wijntje drinken, dansen of lekker genieten van een hapje eten. Of je nou met je familie, vrienden of collega’s komt, iedereen is van harte welkom!

Gratis toegankelijk en geopend op:
Vrijdag 6 mei 17.00 – 01.00
Zaterdag 7 mei 14.00 – 01.00
Zondag 8 mei 14.00 – 23.00

Prijzen:
Munt: 2,70 euro
Fonteyn Flight: 23,50 euro
Bandje NIX18/Warchild: 1 euro

Links:
www.fonteynfestival.nl
https://twitter.com/fonteynfestival
https://www.facebook.com/fonteynfestval/
https://instagram.com/fonteynfestival/

Fonteyn Festival 2015

Op het Janskerkhof opent het Fonteyn Festival op 8, 9 en 10 mei 2015 voor de eerste keer haar deuren. Drie dagen lang staan meer dan 100 verschillende topwijnen klaar om geproefd te worden. Ook zijn er mobiele keukens, live muziek en culturele activiteiten. 

Op het festival presenteren acht wijnkoperijen meer dan 100 verschillende wijnen uit alle windstreken. Vanuit verschillende mobiele keukens worden er passende gerechten bij geserveerd. Alle wijn-spijs combinaties zijn mogelijk. Ook is er live-muziek. Bandjes en DJ?s wisselen elkaar af en moeten voor een goede sfeer gaan zorgen. ?De beste singer-songwriters van Utrecht, leuke Jazz bands en eigenzinnige DJ?s komen langs?, laat de organisatie weten.

Cultuur

Naast het drinken, eten en muzikaal programma staan er verschillende culturele acts op het programma die ervoor moeten zorgen dat je langer blijft dan dat je gepland had. Denk hierbij aan toneel, comedy en dergelijke.

Click here to add a comment

Leave a comment: