Wijnwinkel Utrecht

Uiteraard is het erg belangrijk om te weten waar je lekkere wijn kan kopen. Welke wijnwinkels in Utrecht kan je nou het beste bezoeken voor een goed wijnadvies? Welke wijnwinkels laten je ook wijnen proeven, zonder dat je meteen met een fles buiten staat? Wat is de best verkochte witte wijn in een bepaalde winkel?

Op deze pagina vind je alle wijnwinkels die het er toe doen in Utrecht en waar ze goed in zijn. Wat deze winkels gemeen hebben, is dat ze allemaal bijzondere wijnen hebben voor elke beurs. Het hoeft niet duur te zijn, als het maar lekker is…..Iedere keer wordt er weer een winkel toegevoegd en de informatie over de wijnwinkel uitgebreid. Dus bezoek deze pagina regelmatig!

Aangeraden wijnwinkels:

Wijnhandel Peters
Vleck Utrecht
Margaret Wines
Grapedistrict Utrecht
A.C. van Dongen
Rietveld Wines
Henri Bloem Utrecht
Petit Clos Utrecht
By the Grape Utrecht
De Proeftafel
Grapedistrict Utrecht
Wijnboetiek Het Gouden Glas
Wijnhandel van Berkel

Wijnhandel Peters

“Bio, heel logisch” vinden Patrick van Leeuwen en Gerard Peters van Wijnhandel Peters. Patrick werkte tijdens zijn loopbaan als sommelier bij onder andere Ron Blaauw en Restaurant Aan de Poel en daar proefde hij de mooiste wijnen in combinatie met eten. Gerard is een oude rot in het vak en is al jaren lang het Gezicht op de Biltstraat als slijter en wijnwinkel.

Samen bestieren ze nu Wijnhandel Peters op de Biltstraat 36 in Utrecht net tegenover de oude winkel van Gerard. Ze noemen het de moderne wijn- en whiskyhandel, met nadruk op biologische wijnen. Daarnaast de specialisatie op het gebied van whisky, gin, wodka, rum en digestieven als cognac, armagnac en grappa.

Biltstraat 36, Utrecht

Openingstijden:

woensdag 10 tot 18 uur
donderdag 10 tot 18 uur
vrijdag 10 tot 19 uur
zaterdag 10 tot 18 uur

 

Vleck wijnen Utrecht