Wijncursus Utrecht

Voor een goede en professionele wijncursus in Utrecht kan je terecht bij Wijnstudio. Zij verzorgen al jaren internationale wijnopleidingen, maar ook leerzame introductiecursussen voor de beginnende wijnliefhebber.

Hieronder een overzicht van de te volgen opleidingen:

Introductie avond A Taste of Wine. 

Een eerste kennismaking met de wijnwereld. Ook voor mensen die overwegen de basiscursus te gaan doen. Er wordt ingegaan op allerlei vragen over wijn en u leert hoe professionals wijnproeven. Er worden 6 wijnen geproefd.

Data: 29/7 – 3/9 – 22/10 en 3 -12

meer informatie: Introductiecursus

Introductie avond Wijn & Spijs

Voor iedereen die wijnliefhebber is en die meer wil weten over het combineren van Wijn en Spijs. Er worden 6 wijnen en 6 gerechten geproefd en besproken.

Data: 19/9 en 12/12

meer informatie: Wijn en spijs introductiecursus

Internationale basiscursus Intermediate

De internationaal erkende cursus van de WSET (Wine & Spirit Education Trust) ’s werelds grootste wijnopleider met ruim 50.000 cursisten verspreid over 60 landen. In 8 avonden alles over wijnmaken, wijnstreken, etiketten en nog veel meer. Elke avond worden minstens 6 kwaliteitswijnen geproefd. De lessen en het lesmateriaal zijn Nederlandstalig. Start op woensdag 24 september.

meer informatie: WSET Intermediate

Internationale gevorderdencursus Advanced

De internationale standaard voor iedereen die in de wijnwereld werkt zoals sommeliers, restauranthouders, wijnwinkeliers en wijnimporteurs. 8 avonden vanaf maandag 29 september

meer informatie: WSET Advanced